Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Liebherr IFSd 3904 integreeritav sügavkülmik

949,00 
Integreeritav sügavkülmik 87.2 cmmig
  • SmartFrost - vähendab märkimisväärselt jää teket
  • Puuteekraan
  • VarioSpace
  • SuperFrost süsteem külmutab värsked toiduained kiirelt
  • Turvaklaasist riiulid
  • BottleTimer / NightMode - reguleeritav rakenduses
  • Ukse alarm / Temperatuurialarm
  • Energiaklass D
  • Müratase 33 dB
  • Siinidega ukse kinnitus