Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Liebherr SIFNci 3954 integreeritav sügavkülmik

1499,00 
Integreeritav sügavkülmik 87.2 cmmig
  • No Frost - jäävaba sügavkülm
  • 2,4“ värviline TFT-ekraan / Touch & Swipe ekraan
  • VarioSpace / Sügavkülmiku alus / Kaanega jääkuubikute rest
  • SuperFrost süsteem külmutab värsked toiduained kiirelt
  • Turvaklaasist riiulid
  • BottleTimer / NightMode - reguleeritav rakenduses
  • Ukse alarm / Temperatuurialarm
  • SoftSystem - pehme ukse sulgumine
  • Külmkambri LED valgustus
  • WiFi – lihtsusta oma elu mobiilirakendusega
  • Energiaklass C
  • Müratase 33 dB
  • Uks uksele kinnitus