Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik Electrolux LFB3AE82R

409,00 
Integreeritav 81,5 cm külmik-sügavkülmik.
  • Sügavkülmiku tüüp: 4-tärni
  • Jahutusosa automaatne sulatus
  • LED valgustus
  • Mahutavus 94/16 L
  • Energiaklass E
  • Väga vaikne 38 dB
  • Uks-uksele paigaldus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 815 x 597 x 545 mm
  • Garantii 2 aastat