Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav jahekapp Liebherr IRBdi 5180 Peak BioFresh

2499,00 
Veeautomaadiga BioFresh Professional külmik.
  • BioFresh Professional -  0hutu puu- ja köögiviljadele / ohutu liha- ja piimatoodetele
  • BioFresh koos HydroBreeze'iga
  • Veeautomaat Infinity Spring - nõuab veeühendust
  • LED valgustorn mõlemal küljel
  • SuperCool – süsteem jahutab kiirelt
  • SmartSteel tagasein
  • FreshAir filter
  • SmartdeviceBox - mobiilirakendus
  • "Puuduta ja libista" ekraan
  • Vaikselt sulguv uks
  • Ülivaikne - 32 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 177 x 56 x 55 cm
  • Garantii 2 aastat