Külmikud
Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.
Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.
Integreeritav sügavkülmik Electrolux LYB2AE82S
Integreeritav sügavkülmik Electrolux KUT6NE18S
Integreeritav sügavkülmik AEG ABE818F6NC jäävaba
Integreeritav sügavkülmik Bosch GIN81ACF0 NoFrost
NoFrost-tehnoloogia ja temperatuuri elektroonilise reguleerimisega sügavkülmik võimaldab mugavalt ning täpselt soovitud temperatuuri seadistada.
- Jäävaba sügavkülm, alatiseks
- Kasutajasõbralikud elektroonilised puutetundlikud juhtnupud
- BigBox-sahtel külmutatud toidule
- Automaatne superkülmutamise funktsioon
- Vaikne - 36 dB