Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Veinikülmik Bosch KWK16ABGA

1249,00 
Klaasuksega veinikülmik.
  • Süvistatud käepide
  • 2 temperatuuritsooni 5-20 °C
  • Teleskoopsiinidel tammepuidust riiulid
  • LED-valgustus ja esitlusrežiim
  • G energiatõhusus
  • Vahetatav uksepoolsus
  • Müratase 38 dB