Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Avintage AVU8S82 integreeritav veinikülmik

499,00 
15 cm laiusega integreeritav veinikülmik.
  • Mahutavus 8 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
  • Temperatuuritsoone 1
  • Vinotag® rakendusega ühilduv
  • Digitaalne juhtimine
  • LED -valgustus
  • Ventilaatoriga jahutussüsteem
  • Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Diskreetse käepidemega uks
  • Vibratsioonivastane
  • Uksehinged paremal (muudetav)
  • Energiaklass F
  • Müratase 37 dB
  • Tööpinnaalune paigaldus
  • Must
  • Seadme mõõtmed (L x K x S) 145 x 820 x 540 mm
  • Garantii 2 aastat