Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Avintage AVU49DPB1 integreeritav veinikülmik

1379,00 
Sõltumatu kahekambriline veinikelder
  • Mahutavus 47 pudelit
  • Temperatuuritsoone 2
  • Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
  • Vinotag® rakendusega ühilduv
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus ON/OFF
  • Reguleeritud niiskus (veepaak)
  • Ventilaatoriga jahutussüsteem
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Diskreetse käepidemega uks
  • Vibratsioonivastane
  • Uksehinged paremal / vasakul
  • Energiaklass G
  • Müratase 38 dB
  • Tööpinnaalune paigaldus / eraldiseisev
  • Must