Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 5 tulemust

Scandomestic vitriinkülmik SD1002SLE must 202cm

2190,00 
Jookide ja toiduainete säilitamiseks mõeldud jahutatud vitriinkülmik kaubanduslikel eesmärkidel.
  • Kahe isesulguva lükanduksega
  • Traatriiulid
  • LED sisevalgustus
  • 202 cm kõrgusega

Scandomestic vitriinkülmik SD1502HE must 207cm

3099,00 
Jookide ja toiduainete säilitamiseks mõeldud jahutatud vitriinkülmik kaubanduslikel eesmärkidel.
  • Kolme isesulguva lükanduksega
  • Traatriiulid
  • LED sisevalgustus
  • Valge/must
  • 202 cm kõrgusega

Scandomestic vitriinkülmik SD417E must 198cm

999,00 
Jookide ja toiduainete säilitamiseks mõeldud jahutatud vitriinkülmik kaubanduslikel eesmärkidel.
  • Isesulguva klaasuksega
  • Traatriiulid
  • Vertikaalne LED sisevalgustus
  • 198 cm kõrgusega

Scandomestic vitriinkülmik SD420E must 198cm

999,00 
Jookide ja toiduainete säilitamiseks mõeldud jahutatud vitriinkülmik kaubanduslikel eesmärkidel.
  • Isesulguva klaasuksega
  • Traatriiulid
  • Vertikaalne LED sisevalgustus
  • 198 cm kõrgusega

Scandomestic vitriinkülmik SD802SLE must 202cm

1999,00 
Jookide ja toiduainete säilitamiseks mõeldud jahutatud vitriinkülmik kaubanduslikel eesmärkidel.
  • Kahe isesulguva lükanduksega
  • Traatriiulid
  • Vertikaalne LED sisevalgustus
  • 202 cm kõrgusega