Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Snaige vitriinkülmik CD35DM-S300C

499,00 
Jookide ja toiduainete säilitamiseks mõeldud jahutatud vitriinkülmik kaubanduslikel eesmärkidel.
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 173 x 60 x 60 cm
  • LED-valgustusega
  • Traatriiulid
  • Käepide
  • Lukustatavad kaks ust
  • Energiaklass D