Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Avintage AVU49DPB1 integreeritav veinikülmik

1379,00 
Sõltumatu kahekambriline veinikelder.
  • Mahutavus 47 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
  • Temperatuuritsoone 2
  • Wi-Figa ühenduvus - Vinotag® rakendusega
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus ON/OFF
  • Reguleeritud niiskus (veepaak)
  • Ventilaatoriga jahutussüsteem
  • Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Käepidemega avamine
  • Vibratsioonivastane
  • Uksehinged paremal / vasakul
  • Energiaklass G
  • Müratase 38 dB
  • Tööpinnaalune paigaldus / eraldiseisev
  • Must

Veinikülmik Bosch KWK16ABGB

1249,00 
Klaasuksega veinikülmik.
  • 2 temperatuuritsooni 5-20 °C
  • Teleskoopsiinidel tammepuidust riiulid
  • LED-valgustus ja esitlusrežiim
  • Dimmerdatav valgus
  • Lukustatav uks
  • G energiatõhusus
  • Vahetatav uksepoolsus
  • Müratase 38 dB
  • Mahutavus 44 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
  • Temperatuuritsoone 2
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus ON/OFF
  • Reguleeritav valgustugevus
  • Ventilaatoriga jahutussüsteem
  • Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Integreeritud vertikaalne käepide
  • Vibratsioonivastane
  • Uksehinged paremal
  • Energiaklass G
  • Müratase 38 dB
  • Must