Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 3 tulemust

Liebherr sügavkülmik SGNbs 4385

1799,00 
NoFrostiga eraldiseisev sügavkülmik koos jäämasinaga.
  • Mõõtmed (KxLxS): 1850 x 600 x 665 mm
  • Fikseeritud veeühendusega IceMaker
  • NO FROST jahutussüsteem
  • SoftSystem uksemehhanism
  • 2,4" värviline erkaan
  • LED valgustus
  • Energiaklass D
  • SmartSteel vähendab oluliselt sõrmejälgede nähtavust
  • Must teras

Liebherr sügavkülmik SGNes 4375

1299,00 
Premium NoFrost eraldiseisev sügavkülmik.
  • Mõõtmed (KxLxS): 1850 x 600 x 665 mm
  • NO FROST jahutussüsteem
  • SoftSystem uksemehhanism
  • 2,4" värviline erkaan
  • LED valgustus
  • Energiaklass D
  • SmartSteel vähendab oluliselt sõrmejälgede nähtavust
  • Roostevaba

SBS külmik Liebherr CBNes 6256

4999,00 
NoFrost tehnoloogiaga ning jäämasinaga kahepoolne külmik.
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 204 x 91 x 62 cm
  • PremiumPlus BioFresh 0 ° C
  • Jäämasin
  • Uksed: SoftSystem
  • Super Frost  -32 ° C
  • No Frost
  • LED sisevalgustus
  • Roostevaba