Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Külmik Electrolux LNT7ME32M1 NoFrost must mattklaas 186cm

729,00 
TwinTech® No Frost külmik-sügavkülmik kaitseb toidu kvaliteeti. Tekstuur säilib. Kõigis soppides. Cooling 360°
  • TwinTech® koos No Frost’iga ennetab toiduainete kuivamist
  • Extra Chill sahtel kaitseb juustu ja teiste lahtilõigatud toiduainete kvaliteeti, maitseid ja värskust
  • LED-valgustus tagab hea nähtavuse kogu külmikus
  • Roostevaba tagasein
  • Elektroonilised puutenupud
  • Energiaklass E
  • 10-aastane garantii kompressorile*
  • Kõrgus 186 cm