Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Snaige retrokülmik sügavkülmik üleval FR24SM-PRDI0E

399,00 
SNAIGĖ Retro kollektsioon – nostalgiline pilk minevikku!
  • LED valgustus
  • Karastatud klaasist riiulid
  • Automaatne sulatussüsteem jahekapis
  • 4 * * * * sügavkülma osa
  • E energiatõhusus
  • Sinine
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 147,5 x 56 x 63 cm
  • Garantii 2 aastat