Külmikud
Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.
Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.
Avintage AVU50PANEL integreeritav veinikülmik
"PUSH TO OPEN" mööbliuksega 60 cm laiune integreeritav veinikülmik.
- Mahutavus 47 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
- Temperatuuritsoone 2
- Wi-Figa ühenduvus - Vinotag® rakendusega
- Digitaalne juhtimine
- LED valgustus ON/OFF
- 4 valgustugevust: 100% / 75% / 50% / 25%
- Valgustemperatuur muudetav - külm, soe, merevaigukollane
- Ventilaatoriga jahutussüsteem
- Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
- UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
- Käepidemeta - "PUSH TO OPEN" avamine
- Pehme ukse sulgumine
- Vibratsioonivastane
- Uksehinged paremal
- Energiaklass F
- Müratase 37 dB
- Tööpinnaalune paigaldus
- Mööbli esipaneeli paksus ei tohi olla suurem kui 19 mm