Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav sügavkülmik Bosch GIN81ACF0 NoFrost

999,00 
NoFrost-tehnoloogia ja temperatuuri elektroonilise reguleerimisega sügavkülmik võimaldab mugavalt ning täpselt soovitud temperatuuri seadistada.
  • Jäävaba sügavkülm, alatiseks
  • Kasutajasõbralikud elektroonilised puutetundlikud juhtnupud
  • Vaikne - 36 dB