Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 3 tulemust

Integreeritav sügavkülmik AEG ABE818F6NC jäävaba

729,00 
Jäävaba integreeritav sügavkülmik 177 cm
  • Jäävaba sügavkülm, alatiseks
  • Pehme ukse sulgumine
  • Puutetundlik paneel võimaldab seadet paremini kasutada
  • MaxiBox sahtel
  • Frostmatic kiire külmutus
  • Vaikne - 39 dB

Integreeritav sügavkülmik Bosch GIN81ACF0 NoFrost

999,00 
NoFrost-tehnoloogia ja temperatuuri elektroonilise reguleerimisega sügavkülmik võimaldab mugavalt ning täpselt soovitud temperatuuri seadistada.
  • Jäävaba sügavkülm, alatiseks
  • Kasutajasõbralikud elektroonilised puutetundlikud juhtnupud
  • BigBox-sahtel külmutatud toidule
  • Automaatne superkülmutamise funktsioon
  • Vaikne - 36 dB

Integreeritav sügavkülmik Electrolux LUT6NF18S jäävaba

649,00 
Jäävaba integreeritav sügavkülmik 177 cm
  • Jäävaba sügavkülm, alatiseks
  • Puutetundlik paneel võimaldab seadet paremini kasutada
  • FastFreeze kiire külmutus
  • Vaikne - 39 dB