Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Sahtelkülmik Frigelux RE2T136A

899,00 
Külmik mis sobib kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes.
  • Tööpinnaalune integreeritav külmik
  • Mahutavus (neto): 77 l
  • Sahtlite arv 2
  • Energiaklass A
  • Müratase 43 dB
  • Roostevabast terasest konstruktsiooniga
  • Mõõtmed K x L x S, cm 82 x 60 x 58