Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Avintage AVI45PLATINUM integreeritav veinikülmik

1499,00 
"PUSH TO OPEN" uksega 45 cm kõrgune integreeritav veinikülmik.
  • Mahutavus 21 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
  • Temperatuuritsoone 1
  • Wi-Figa ühenduvus - Vinotag® rakendusega
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus ON/OFF
  • 4 valgustugevust: 100% / 75% / 50% / 25%
  • Valgustemperatuur muudetav - külm, soe, merevaigukollane
  • Ventilaatoriga jahutussüsteem
  • Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
  • Süsinikufilter
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  •  Käepidemeta - "PUSH TO OPEN" avamine
  • Pehme ukse sulgumine
  • Vibratsioonivastane
  • Uksehinged paremal / muudetav
  • Energiaklass F
  • Müratase 37 dB
  • Püstakusse paigaldatav
  • Must