Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Külmik Snaige RF57SM-S5JJ2E0

459,00 
SNAIGĖ Fresh INN külmikud-sügavkülmikud - veelgi rohkem ruumi värske toidu jaoks
  • Mõõtmed (KxLxS): 1950 x 600 x 650 mm
  • Eriti suur sügavkülmik
  • Antibakteriaalne tehnoloogia
  • FAST FREEZE funktsioon
  • Pudeliriiul
  • LED valgustus
  • E energiatõhusus