Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Liebherr SIFNei 5188 integreeritav sügavkülmik

1999,00 
Integreeritav jäämasinaga sügavkülmik 177 cmmig
  • No Frost - jäävaba sügavkülm
  • 2,4“ värviline TFT-ekraan / Touch & Swipe ekraan
  • IceTower - mis mahutab 5,7 kg jääkuubikuid
  • VarioSpace
  • SuperFrost süsteem külmutab värsked toiduained kiirelt
  • Turvaklaasist riiulid
  • BottleTimer / NightMode - reguleeritav rakenduses
  • Ukse alarm / Temperatuurialarm
  • SoftSystem - pehme ukse sulgumine
  • Külmkambri LED valgustus / Jäämasina valgustus
  • WiFi - lihtsusta oma elu mobiilirakendusega
  • Energiaklass E
  • Müratase 35 dB
  • Uks uksele kinnitus
  • Ühendatav veevõrku