Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Külmik Snaige RF35SM-S0002E0

429,00 
SNAIGĖ Fresh INN külmikud-sügavkülmikud - veelgi rohkem ruumi värske toidu jaoks
  • Eriti suur sügavkülmik
  • Antibakteriaalne tehnoloogia
  • FAST FREEZE funktsioon
  • Mehhaaniline juhtimine
  • LED valgustus
  • E energiatõhusus
  • Mõõtmed (KxLxS): 1950 x 600 x 650 mm

Külmik Snaige RF36SM-S0002F Ice Logic

419,00 
SNAIGĖ Fresh INN külmikud-sügavkülmikud - veelgi rohkem ruumi värske toidu jaoks
  • Mõõtmed (KxLxS): 1950 x 600 x 650 mm
  • FAST FREEZE funktsioon
  • Mehhaaniline juhtimine
  • LED valgustus
  • F energiatõhusus

Külmik Snaige RF31SM-S0002F valge Ice Logic

399,00 
SNAIGĖ külmikud-sügavkülmikud - veelgi rohkem ruumi värske toidu jaoks
  • Mõõtmed (KxLxS): 1760 x 600 x 650 mm
  • Antibakteriaalne tehnoloogia
  • FAST FREEZE funktsioon
  • LED valgustus
  • F energiatõhusus