Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Integreeritav külmik AEG TSC7G181ES

749,00 
Jäävaba 177.2 cm külmik-sügavkülmik.
  • GreenZone aitab hoida puu- ja köögivilju toitvatena
  • TwinTech® No Frost – toit hoitakse hüdreeritud ja mahlane
  • DynamicAir tagab külmikus ühtlase temperatuuri
  • CustomFlex ukseriiulid
  • Coolmatic – värske toidu kiireks jahutamiseks
  • Frostmatic – sügavkülm tagab kiire külmutamise
  • LED valgustus
  • Puutetundlik elektrooniline juhtimine
  • Mahutavus 194/62 L
  • Energiaklass E
  • Väga vaikne 36 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1772 x 540 x 549 mm
  • Garantii 2 aastat