Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

AEG TK9ZS181DC integreeritav jahekapp

999,00 
Integreeritav jahekapp 176.9 cm
  • LongFresh 0 °C sahtlid
  • MultiFlow tagab külmikus ühtlase temperatuuri
  • Coolmatic funktsioon – kiirjahutus
  • LED valgustus
  • Puutetundlik elektrooniline juhtimine
  • FlexiShelf riiul
  • Mahutavus 274/0 L
  • Energiaklass D
  • Väga vaikne 35 dB
  • Uks-uksele paigaldus
  • Garantii 2 aastat