Pürolüütiline ahju puhastus
Pürolüütiline puhastus seisneb ahju kuumutamises kuni 500º C, põletades rasva, soola, suhkru ja muu kogunenud mustuse. Pürolüüsiga ahjud on ka enamasti kasutamise käigus pisut ökonoomsemad tänu paremale isolatsioonile ja 4-kordsele ukseklaasile.
Ettevalmistus.
Enne automaatse puhastusprotsessi aktiveerimist tuleb teha üks asi – pürolüütiline ahi tühjendada (kui tootja ei ole märkinud teisiti). Eemaldage rest, röstimiskomplekt, klaasist küpsetusplaadid, lihasond ja kõik muud nõud, mis ei kuulu ahju varustusse. Samuti tuleks iga kord enne automaatset puhastusprotsessi eemaldada ahjust suuremad toidujäägid ja muud mustused.
Isegi kui teil on esmaklassiline pürolüütiline ahi, mis on varustatud lisaklaasi või isolatsiooniga, muutub automaatse puhastusprotsessi käigus tekkiv soojus väljast ikkagi väga kuumaks. Seetõttu on soovitatav hoida ka rätikud uksekäepidemest eemal.
Pühkige tuhk pärast puhastamist.
Kui ahi maha jahtub, jääb üle vaid üks asi – pühkida järelejäänud tuhk niiske lapiga ära. Või imege see tolmuimejaga, kui teil on sobiv tolmuimeja. See on kõik.
Puhastada kord kuus.
Kui sageli peaksite pürolüütilist ahju “puhastama” ? Ahju keskmise kasutuse korral soovitavad tootjad pürolüütilist puhastusprogrammi käivitada üks kord kuus, et hoida ahju õõnsus puhas ning vaba vanast rasvast ja mustusest. Parimatel ahjudel on ka reguleeritav puhastusintensiivsus , mis tagab iga kord suurepäraseid tulemusi.
Kas see on seda väärt?
Kui palju on väärt teie aeg? Kas sulle meeldib rasvade puhastamine? Kuigi pürolüütilised ahjud maksavad rohkem kui tavalised, ei saa panna hinda sellele, et ahju ei pea enam kunagi puhastama. Küsige kasutajatelt, pürolüütiliste ahjudega majapidamised ütlevad teile, et see on üks parimaid investeeringuid.
Valik pürolüütiliselt ispuhastuvaid ahjusid leiate meie poest