toiduandur
Ahi Electrolux EOE8P39WV
Juhendatud küpsetamisega multifunktsionaalne ahi, millel toiduandur ja pürolüütiline puhastamine.
- Puhastus – pürolüütiline
- Teie isiklik profikokk – AssistedCooking
- Pitsa funktsioon
- Niiske küpsetus pöördõhuga
- Küpsetamine madalal t°
- Multilevel Cooking – täiuslik ühtlus kolmel tasandil
- Lihtne juhtimine – puuteekraan TFT Touch
- Rakendusega My Electrolux Kitchen
- Kiirkuumenemine
- Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
- Taimer
- Toiduandur
- Temperatuuri vahemik: 30°C - 300°C
- VelvetClosing ® – vaikne ukse sulgumine
- 1 tasandi teleskoopsiinid
- Valge klaas
Toiduanduri ja pürolüütilise puhastusega ahi Electrolux EOE8P39V
Juhendatud küpsetamisega multifunktsionaalne ahi, millel toiduandur ja pürolüütiline puhastamine.
- Puhastus – pürolüütiline
- Teie isiklik profikokk – AssistedCooking
- Pitsa funktsioon
- Külmutatud toiduained
- Niiske küpsetus pöördõhuga
- Küpsetamine madalal t°
- Taina kergitamine / leib
- Kuivatamine / hoidistamine
- Multilevel Cooking – täiuslik ühtlus kolmel tasandil
- Lihtne juhtimine – Puuteekraan EXCite
- Kiirkuumenemine
- Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
- Taimer
- Toiduandur
- Vaikselt sulguv uks - VelvetClosing ®
- 1 tasandi teleskoopsiinid
- Valge klaas
Integreeritav auruahi SteamBoost Electrolux EOB7S31V
Aurutamine, küpsetamine või kuumutamine SteamBoostiga.
- Puhastus – aurupuhastus
- Lisatud aur (100%) - SteamBoost, kolme intensiivsustasemega
- Pitsa funktsioon
- Külmutatud toiduained
- Niiske küpsetus pöördõhuga
- Küpsetamine madalal t°
- Leib
- Multilevel Cooking – täiuslik ühtlus kolmel tasandil
- Lihtne juhtimine – puuteekraan
- Kiirkuumenemine
- Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
- Taimer
- Toiduandur
- Vaikselt sulguv uks - VelvetClosing ®
- 1 tasandi teleskoopsiinid
- Valge klaas
Toiduanduri ja pürolüütilise puhastusega ahi Electrolux COE7P31V
Pürolüütilise puhastusega ja toidutermomeetriga ahi “SenseCook”.
- Puhastus – pürolüütiline
- Pitsa funktsioon
- Külmutatud toiduained
- Niiske küpsetus pöördõhuga
- Küpsetamine madalal t°
- Multilevel Cooking – täiuslik ühtlus kolmel tasandil
- Kiirkuumenemine
- Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
- Taimer
- Toiduandur
- 1 tasandi teleskoopsiinid
- Temperatuuri vahemik: 30°C – 300°C
- Valge klaas