Toidu valmistamine

Milleks Sous Vide?

sous vide kala

Katsetage Sous Vide ahju abil uusi maitseid ja tekstuure.

Sous Vide tehnoloogia ehk vaakumis madaltemperatuuril toidu küpsetamine on enamasti tippköökide pärusmaa. Sous Vide puhul pannakse valmistamiseks mõeldud toit – liha, kala, juurviljad – vaakumis kilekotti. Selle meetodi eeliseks on see, et kuumus imendub lihasse, kalasse või juurvilja aeglaselt ja ühtlaselt, tagades ka kinnisest keskkonnast tulenevalt toidule intensivsed maitsed, ereda värvi ning tugevad aroomid.  Vaakumkott vähendab ka oluliselt aeroobsete bakterite kasvu, mis aeglustab “paki” sisu riknemist. Uuringutega on ka tõestatud, et madalamatel temperatuuridel pikaajalist eelküpsetamise tehnoloogiat kasutades säilivad toidus vitamiinid, mikroelemendid ja mineraalid. Sous Vide meetodil töödeldud tooted säilivad kolme nädala jooksul külmikus alla 5°C.

Ahjud koos Sous Vide funktsiooniga aitavad teil saavutada tulemusi, mida tavalised ahjud ei võimalda. Temperatuuri hoitakse poolekraadise täpsusega. Selline täpsus tagab imelise maitse ja tulemuse, mida soovite ikka ja jälle kogeda. Sous Vide võib küll olla keerukam tehnika, kuid meie pakutavad ahjud teevad selle lihtsaks.

  • Säilivad toote naturaalne maitse ja maksimaalne toidukvaliteet
  • Värskus, värv ja välimus jäävad kuni toidu serveerimiseni muutumatuks
  • Naturaalsete maitsete kontsentreeritus
  • Säilib kõrge toitainete toiteväärtus ja toote konsistents
  • Säilib toote mahlasus ja kuivamine on minimaalne
  • Vaakumpakendis pikeneb säilitusaeg kuni 21 päevani kaotamata kvaliteedis
  • Suureneb kokkuhoid kuna tootekadu on minimaalne kuni max 5%, suureneb ka aja kokkuhoid ning tootlikkus
  • Sobib suurepäraselt ka suurte gruppide toitlustamiseks
  • Märgatavalt väheneb kulu soolale, õlile ja ürtidele

VALI OMALE SOUS VIDE FUNKTSIOONIGA AHI SIIT.

KUI SOOVID VAAKUMPAKENDAJAT MÖÖBLISSE INTEGREERIDA SIIS SELLEKS SOBIVAD VAAKUMPAKENDAJAD LEIAD SIIT.